Bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Als creatieve architect van Food & Hospitality- projecten, gaat Insieme steeds op zoek naar een uitzonderlijke belevenis en foodervaring voor u en uw genodigden.
Ontdek uw formule & ontvang uw vrijblijvende offerte.

Samen maken we er een onvergetelijke ervaring van.

Ontdek uw formules

 • Receptie
 • Lunchen
 • Walking dinner in buffetvorm
 • A Walk To You (Walking dinner)
 • Zittend diner
 • Open bar

Materiaal & Logistiek

 • Ingerichte keuken
 • Enthousiast team die uw feest in goede banen zal leiden
 • Op- en afbouw
 • Decoratie & gepersonaliseerde menukaarten
 • Meubilair

Tevreden klanten

We zijn heel tevreden. Catering was ondanks de miscommunicatie van onze kant perfect afgestemd op de show. Heel veel positieve feedback gekregen ook van de klant. Dit heeft zich ook bewezen in de hoeveelheden er gegeten is in vergelijking met vorige editie. Ook het concept met foodstands, teaser en doorlopend dessert buffet is in zijn opzet geslaagd. Bedankt!

- L. Demeulemeester - TWICE Entertainment

De samenwerking met Insieme verloopt bij ons steeds op een aangename en professionele manier. Alles kan besproken en aangepast worden. Leveringen gebeuren steeds op tijd. Het assortiment is groot. Prijzen zijn er voor elke beurs. Het contact via telefoon of mailverkeer is altijd even leuk en aangenaam!

- Marc Hillewaere - Verantwoordelijke catering Opera Vlaanderen

Ik wil jullie graag nog eens super bedanken voor de geweldige organisatie, jullie professionaliteit, flexibiliteit en de fijne samenwerking! We hebben niets dan positieve reacties gekregen dus we zijn zeer tevreden.

- BNP Paribas Fortis - E.V.H. Regional Events & Communication Manager

Catering services at high level! Their spontaneous service and innovative concepts make a perfect food partner for Klarafestival.  

- Klarafestival - Table d'Amis

Wij en onze gasten zijn erg tevreden, het was een mooie avond met lekkere hapjes en foutloze, bijzonder vriendelijke bediening! Het weer en verkeer zorgde ervoor dat onze hoofdgast later aankwam dan voorzien waardoor ons uitgewerkt draaiboek nog ‘à la minute’ aangepast werd. Dank aan jullie ervaren medewerkers voor deze flexibiliteit.

- VAF

Het team van  Insieme heeft me van begin tot einde aangenaam verrast met hun totaalpakket. De originele en bijzonder creatieve hapjes, waren een voltreffer. Het diner was van voorgerecht tot aan het dessert culinaire top. En dit gekoppeld aan een voortreffelijke bediening. Een aangename ervaring.

- Pieter De Crem - Minister van Binnenlandse Zaken en Veiligheid

Iedereen was super enthousiast – zeer lekker hapjes, discrete en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar dus!

- UZ Gent - Kinderziekenhuis - L.R.

Alles is goed verlopen. We vonden het ook allemaal erg lekker, complimenten aan de chef! De ‘opbouw’ heeft ook helemaal niet gestoord, Simon heeft dat goed gedaan. Bedankt voor de vlotte service!

- VOKA

Iedereen was erg heel tevreden. Het was superlekker en een heel goede bediening! Voor herhaling vatbaar zou ik zeggen!

- ADD - C.D

Insieme mikt op complimenten voor uw bedrijfsevenement

Bij Insieme draait alles om samenwerking. Wederzijds vertrouwen, transparantie en integriteit staan bovenaan onze menukaart. Ook van onze liefde voor verfijning plukt u de vruchten: zo houdt u uw event sprankelend en elegant.