Insieme

What's in a name?

Insieme betekent samen.
Want in samenspraak met u streeft ons team ernaar om uw event uniek, effectief én onvergetelijk te maken. Dit doen we samen met een uitgelezen schare aan professionele partners.

Henk Verhaest

Partner

Henk Verhaest is helemaal thuis in de markt van food & hospitality.
Als stichter en CEO van Gourmet Invent, en dit voor meer dan 20 jaar, was Henk de exclusieve cateraar van, onder meer, Vorst Nationaal, Flanders Expo, de Stadsschouwburg Antwerpen, KAA Gent, Gent ICC, Bibliotheek Solvay, De Bijloke,… Daarnaast werkte hij in vele zalen in België en in Nederland. Verder ontfermde hij zich over ad-hoc projecten zoals de Europese top in 2010, het EK voetbal Euro 2000, Tour de France, verschillende wereldkampioenschappen, Waregem Koerse, de Floraliën, en veel meer. Door al die ervaring weet Henk precies welke leveranciers en partners ‘matchen’ met welk event. Tenslotte is Henk medeoprichter en board member van de ‘European Party Catering Association’ (EPCAS)

+32 (0)475 24 09 58
henk.verhaest@insieme.eu

Roos Verhaest

Partner

Als alumni van ‘Ter Duinen’ (Hotelschool Koksijde) gidst Roos haar klanten door heel het cateringtraject: van sales, budgettering en opvolging tot uitvoering, oplevering en nazorg. Stapsgewijs, planmatig en altijd met een open geest voor nieuwe ideeën. Daarenboven staat ze in voor de dagelijkse leiding van Insieme. Met een team dat in 2 jaar tijd gegroeid is van 3 naar 10 medewerkers, doet ze dit nog steeds met evenveel enthousiasme en honger naar verdere uitbreiding.

+32 (0)474 36 40 68
roos.verhaest@insieme.eu

Alexander Verhaest

Partner

Alexander is afgestudeerd aan Hotelschool Koksijde ‘Ter Duinen’ en heeft daarna nog een specialisatiejaar “Hotelmanagement” afgewerkt in de Piva te Antwerpen. Als operationele en creatieve duizendpoot verzorgt hij de finale totaalbeleving tot in de puntjes.

+32 (0)478 91 37 24
alexander.verhaest@insieme.eu