Voor wie

Privé-feesten

Wil je een spetterend verjaardagsfeest geven met alles erop en eraan? Of wil je van jouw bruiloft, jubileum of communiefeest een onvergetelijk feest maken?
 Dan ben je bij Insieme aan het juiste adres. Wij werken samen met u een plan uit, bestuderen alternatieven, en helpen u kiezen. We zorgen voor de volledige coördinatie van het event. Wij doen dit samen met alle leveranciers en staan in voor de volledige uitvoering van uw cateringproject.

Bedrijfsfeesten

In elk bedrijf zijn er diverse redenen om eens een feestje te vieren. Gaat er iemand met pensioen, of wil de directie haar werknemers bedanken voor het afgelopen jaar? Wordt er een nieuw product gelanceerd of moet er een opleiding gegeven worden? 
Wij stemmen uw food & hospitality event naadloos af op uw bedrijfscultuur evenals op het specifieke doel van de bijeenkomst. We nemen alle zorg op ons voor de coördinatie van het cateringproject.

Uw zaal

U baat een grote infrastructuur of zaal uit? Dan weet u dat uw publiek niet enkel komt voor de voetbalmatch, het concert of andere publieksbijeenkomst maar ook voor een unieke belevenis. Food & hospitality kunnen hierbij het verschil maken, daarom staan wij u met plezier bij om uw bezoekers deze uitzonderlijke beleving mee te geven.

De perfecte locatie

Dit zijn enkele locaties waar wij reeds een aangename samenwerking mee gehad hebben:

ALTAR 3SQUARE BISTRO INSIEME THERMAE PALACA MEETDISTRICT
THE CLARIDGE RED LOFT ESKIMOFABRIEK PRULLENBOS CLUB JUSTINE HENIN
DE KLOKKE ARTCUBE HANGAR BIZAAR FLANDERS EXPO ZEBRASTRAAT
GRAND BAZAR DE KIELEMOES PASSERELLE DE COUDENBERG KASTEEL LEEUWERGEM
CHATEAU D’AVIN STADHUIS GENT UZ GENT